Ohlédnutí za prvním rokem

Přehled po prvním roce

Na trh jsme přišli s našimi produkty 1.1.2021 a i když výroba hodin není jednoduchá, byla to snadnější část našeho příběhu "jak vyrobit hodiny". Abychom naše hodiny mohli dostat do vašich domovů, bylo důležité najít efektivní způsob reklamy, který přivede zákazníky na náš web. Po důkladném studiu a testování různých reklamních strategií jsme nakonec dosáhli toho, že náš web navštíví každý den přibližně 60 lidí, což nám umožňuje stíhat výrobu a zajišťovat precizní zpracování našich produktů.

Máme radost, že mnoho lidí nás oslovilo s nápady co by chtěli vyrobit a proto se naše nabídka mohla rozšířit, mezi naše nejúspěšnější hodiny patří tyto:

Hodiny s pryskyřicí vyrábíme buď, tak že dle naši fantazie vyrobíme nějaké hodiny a čekáme jestli si je někdo objedná, nebo tak, že Vy sami nám napíšete, co by jste si přesně přáli, jakou barvu, jaké dřevo a my se snažíme Vaše touhy co nejlépe splnit. A díky tomu vzniklo těchto pár krásných kousků.

Vyrábíme také stoly, které ale nevyrábíme v takovém množství jako hodiny. Vyrábíme pouze pár kusů, tak aby výrobky byly kvalitní a zároveň jsme vyhověli přáním a požadavkům našeho zákazníka. Koukněte se na pár fotek našich projektů.

Děkuje Vám za vaší důvěru a jsme rádi, že naše produkty Vám dělají radost.